India- ja maapähklikreemi küpsised
jaanuar 25, 2021 at 3:33 ,
Ei ole kommentaare
Valmistamiseks:
- 30 g India pähklite kreem (võib kasutada ka ainult ühte pähklikreemi)
- 30 g maapähklikreem
- 30 g võid
- 50 g mett/suhkrut
- 100 g tatrajahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 1 tl kaneeli
- 1 tl kardemoni
- 1 spl sidrunimahla
- soola
- meelepärased lisandid: pühklipuru, rosinad, šokolaaditükid
Sulata 30 g võid, lisa 1 tl kaneeli, kardemoni, 1 spl sidrunimahla ja sutsuke soola. Sega hulka 50 g mett, võib ka vähem. Nüüd sega juurde 60 g pähklikreemi (minul India- ja maapähklikreem). Saadud massile lisa 100 g tatrajahu, 1 tl küpsetuspulbrit ja sega sisse meelepäraseid lisandeid- pähklipuru, rosinaid, hakitud šokolaadi. Vormi supilusika suurused nööbid ja kaunista pähkliga❣️
Ahjus lase umbes 12-15 min 180-200C juures olla, või kuni õrnalt kuivad tunduvad- tatrajahul on raske tabada kõrbemismomenti!
Serveeri mandlipiimaga😍