Tofu-pähklivõikook sinu lemmik pähklivõiga
juuni 17, 2020 at 4:30 ,
Ei ole kommentaare
Põhi:
Purusta küpsised, lisa või, kaneel, pane 180c ahju 10min- 12 suhkruvaba digestive küpsist
- 25g võid
- 4g kaneeli
Selle jaoks sega vesi tunde järgi, sojavalk šokolaadi maitsega ja karamellisiirup omavahel, lisa suhkruasendaja ja silu põhjale sellele kreem ja siis külmikusse.
- 50g sojavalku
- 20g karamellisiirupit
- 350g siidist tofut
- 200g kookoskoort
- Suhkruasendajat
- 30g maapähkli- ja 30g India pähkli kreemi (või mõni muu Nutvila lemmik)
- 20g zelatiini sulatatuna
- Soovil karamellisiirupit või pähklisiirupit
Šokolaadikate:
Kui juba kook külmas tardunud, siis sulata šokolaad veevannil piimaga, lisa kakao, vala tardunud koogile
- 9 ruutu tumedat šokolaadi
- 100g India pähkli piima
- Suhkruasendajat
- 12g toorkakaopulbrit
- Pähkleid peotäis peale
Lõik ca 200 kcal, 14C/12F/9P
Nautige! :)
Retsepti autor: Sirelyn Pommer