Mandlikreemi-datlikook!
Seekordses retseptis on kasutatud kikerherneid, pähklivõid, maapähkleid, kakaod, alpro-sojajogurtit, sojavalku, steviat, karamellisiirupit, vanillit ja datleid 😋
Valmistamine:
Blenderda kikerherned koos vedelikuga, lisa sool, suhkruasendaja, vanilli, 50 g sojavalku, 50 g mandlikreemi ja küpsetuspulber. Pange ahju 180 kraadi juurde 25 minutiks. Võtke ahjust välja ja laske jahtuda ning lisage tilgakese veega segatud datlisiirupisegu (kasutatud on 150 g kuivatatud datleid).
Järgmine kiht on purustatud maapähklid (umbes 75 g) ja maapählikreem/mandlikreem 75 g koos 1 tl karamellisiirupiga 😋
Kata kook sulatatud 87% šokolaadiga (60 g), toore kakaoga 20 g, alpro-sojajogurtiga 50 g, vedela steviaga ja laota peale natuke pähklit👌🏼 PS! Šokolaad tuleb sulatada kuumas vees.
Autor: Sirelyn Pommer